Eva Longoria esitteli biksuvartaloaan auliisti lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Sittemmin hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää ja tehnyt kovasti töitä siron vartalonsa palauttamiseksi.

Nyt Longoria poseeraa auliisti tyylikkäässä lomakuvassaan Meksikossa. Siellä hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä vaaleansinisissä biksuissa riippukeinussa, eikä varmasti arjen stressi painanut Hollywood-kaunotarta.

Eva Longoria ja José Baston saivat kaksi vuotta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot ja treenannut muun muassa kahvakuulien kanssa. Taannoin tähti lisäsi rutiiniinsa myös trampoliinin, jolla hyppiminen näyttääkin tuottaneen hyvin tuloksia.