Janni Hussi poseerasi lomakuvassa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis ja radiojuontaja Janni Hussi ja hänen kihlattunsa Joel Harkimo paljastivat äskettäin ryhtyneensä rakentamaan yhdessä taloa. Samoihin aikoihin Janni täytti 30 vuotta, joten julkkisparilla oli tuplasti aihetta juhlaan. Rakentaminen on koitunut monen parisuhteen kohtaloksi, mutta parhaillaan suhdetta hoidetaan lomalla.

Joel Harkimo ja Janni Hussi ovat nimittäin parhaillaan lomailemassa Kreikassa, jossa Joel pääsi toteuttamaan unelmansa ja tutustumaan historiallisiin raunioihin. Janni puolestaan poseeraa nyt näyttävästi hotellin uima-altaalla asianmukaisessa asussa. Instagramin tarinoiden mukaan Janni ja Joel viihtyivät melko kosteissa merkeissä uima-altaalla koko päivän ja hotelliasukkaista pisimpää. Nestettä oli tosin eri muodoissaan myös mukeissa.