Omistaja yritti komentaa koiraa kameran välityksellä – ei mennyt aivan nappiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin turvakameroiden ansiosta lemmikkien touhuja voi seurata vaikkapa työpaikalta käsin. On kuitenkin aivan eri asia, onnistuuko uhmakkaiden lemmikkien komentaminen etäyhteyksien kautta.

Cash, Dana ja Bella -nimisten labradorinnoutajien Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvat omistajat kertovat vahtivansa lemmikkejään Blink Camera -kameran kautta ollessaan poissa kotoa. Kamera on varustettu kaiuttimilla. Niiden pitäisi ainakin teoriassa mahdollistaa pahantekoon päätyvien lemmikkien komentamisen, mutta aina näin ei ole.

Koomisella viraalivideolla omistaja yrittää saada Cashia lopettamaan muovipullon pureskelun. Koira lopettaa pullon puremisen, mutta nouseekin omistajan harmiksi pöydälle ihmettelemään mistä ääni kuuluu. Miehen yritykset saada koiraa poistumaan pöydältä tuntuvat ainoastaan pahentavan asiaa lemmikin pudotellessa esineitä pöydältä.