Vapaaottelija Conor McGregor pahoinpiteli DJ-tähden? Haastettiin nyt oikeuteen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu italialainen DJ Francesco Facchinetti on aloittanut oikeustoimet irlantilaista vapaaottelija Conor McGregoria vastaan. Tähden mukaan McGregor mursi hänen nenänsä kauantaina 16. lokakuuta.

Facchinettin mukaan hän oli osa ryhmää, jonka McGregor kutsui juhlimaan kanssaan Rooman St. Regis -hotellissa. Hän kertoo urheilijan raivostuneen ja hyökänneen kimppuunsa ryhmän ilmaistua halukkuutensa poistua juhlista. Facchinettin mukaan McGregor löi häntä suun ja nenän alueelle.

– Hän on vaarallinen, hänet on pysäytettävä, Facchinetti kuvaili CNN-uutissivustolle.

Facchinetti kertoi päättäneensä nostaa oikeustoimet keskusteltuaan asiasta vaimonsa ja ystäviensä kanssa. St. Regisin tiedottajan mukaan hotelli tekee yhteistyötä poliisin kanssa ja luovuttaa viranomaisille valvontakameroiden materiaalin tutkimuksia varten.