Julkkiskokki Tomi Björckille uusi ravintola Helsinkiin – sijaintina historiallinen hotelli

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiostakin tunnettu ravintoloitsija ja kokki Tomi Björck on laajentamassa toimiaan. Nykyään Australian Sydneyssä asuva Björck avaa ensi keväänä uuden ravintolan Helsingin historiallisen hotelli Kämpin yhteyteen.

Uusi ravintola tulee sijaitsemaan luksushotellin katutasolla Kluuvikadulla. Björck tiedotti asiasta Instagram-tilillään. Ravintola avaa ovensa keväällä 2022, mutta tarkempi ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Tomi Björck ei ole toistaiseksi kertonut tarkemmin tulevan ravintolan linjasta tai tyylilajista, mutta lupaa kyseessä olevan maailmanluokan ravintola. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Hotelli Kämp avattiin yleisölle ensi kertaa vuonna 1887. Björck pyörittää nykyään Australian Sydneyn Bondi Beachin läheisyydessä sijaitsevaa Blanca-ravintolaa.