Poliisin kotihälytyksen hämmentävä käänne – olohuoneessa altaallinen haita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisit törmäävät työssään toisinaan erikoisiinkin asioihin. Taannoin Iso-Britannian Sussexin viranomaiset tulivat todistaneeksi näkyä, jota he eivät todennäköisesti unohda hetkeen. Siihen liittyy uima-allas, joulukuusi ja haita.

Sussexin poliisi sai 8. lokakuuta hälytyksen häiriöstä Haywards Heathissa sijaitsevasta asunnosta. Paikalle saapuneet poliisivirkailijat löysivät asunnon olohuoneesta noin kaksimetrisen uima-altaan täynnä pienikokoisia haita. Ne uiskentelivat altaan keskelle asetetun tekojoulukuusen ympärillä.

Sussexin poliisin etsivä Darren Taylor kuvaili yllättävää näkyä ennennäkemättömäksi. Mirror-lehden mukaan poliisit ovat ottaneet yhteyttä asuntohdistykseen selvittääkseen, onko vuokralaisilla lupa pitää asunnossa eksoottisia lemmikkieläimiä. Tiedossa ei ole mitä lajia hait edustivat eikä se, miten ne päätyivät vuokralaisten haltuun.