Voiko suolisto laulaa? TAYS-sairaala julkaisi videon suolen sisältä

Digi Terveys · Stara.fi

Lääketieteessä teknologia on ottanut viime vuosikymmeninä valtavia askeleita eteenpäin, ja sen myötä monet aiemmin hankalat ja kivuliaat tutkimukset voidaan toteuttaa nykyisin merkittävästi aikaisempaa helpommin. Nyt Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa suolisto laulaa.

Hieman kieli poskessa julkaistulla videolla esitellään uutta teknologiaa, sillä videon on kuvannut nieltävä kapselin kokoinen kamera, joka tässä tapauksessa tarkasteli potilaan ohutsuolen tilannetta lasten suolistosairauksia tutkijalla gastroenterologian poliklinikalla.

Päivityksen perusteella kuvassa ”What a Wonderful World” -klassikkoa laulavat kauniit ja rauhalliset suolinukat.