Kuvat leviävät somessa – murtunut Alec Baldwin kohtalokkaan ampumisen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisen Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui äskettäin kohtalokas onnettomuus, jossa näyttelijä Alec Baldwin ampui vahingossa 42-vuotiaan kuvaajan Halyna Hutchinsin kuoliaaksi. Kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui, koska aseessa olikin paukkupatruunan sijaan oikea ammus.

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää kuvia, joissa nähdään miten murtunut mies Alec Baldwin oli kohtalokkaan onnettomuuden jälkeen. Parhaillaan ympäri maailmaa hämmästellään miten tällainen onnettomuus oli mahdollinen, sillä aitojen ammusten käyttäminen kuvauspaikoilla ei olisi pitänyt olla mahdollista.

– Ei ole sanoja ilmaistakseni järkytystäni ja suruani traagisessa onnettomuudessa, joka vei vaimon, äidin ja syvästi ihaillun kollegamme Halyna Hutchinsin hengen, Baldwin tiedotti ja kertoi tekevänsä yhteistyötä poliisin kanssa, Wall Street Journal kertoo.

Kerroimme aiemmin tänään tiedoista, joiden mukaan kuvauksissa oli tapahtunut samanlaisia tilanteita jo aiemmin, mutta kukaan ei ollut loukkaantunut. Tuotantoryhmä on epävirallisten tietojen mukaan valittanut epäkohdista lehdistölle, mutta tuotantoyhtiö Rust Movie Productions kertoo, että heille ei ole tehty yhtäkään virallista valitusta. Kuvauksissa käytetään aitoja aseita ainoastaan autenttisuuden nimissä, eikä yhdenkään ihmisen tulisi olla tulilinjalla edes kuvaustilanteessa.