Ed Sheeran sairastunut koronavirukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkilaulaja Ed Sheeran on sairastunut koronavirukseen. Mies on muuttanut lähitulevaisuuden aikatauluaan siten, että suorittaa osan esiintymisistä ja haastatteluista eristyksestä käsin. Hän on ilmeisen lieväoireinen.

– Hei tyypit. Nopea ilmoitusasia kertoakseni, että olen valitettavasti saanut positiivisen koronavirustestituloksen. Olen nyt karanteenissa ja seuraan hallituksen ohjeita. Tämä tarkoittaa, että en pysty järjestämään sovittuja henkilökohtasia tapaamisia, mutta toteutan niin monta haastattelua ja esitystä kotoani käsin kuin mahdollista. Pahoittelut kaikille. Pysykää turvassa, Sheeran kirjoittaa Instagramiin.

Äskettäin suomalaisessa Posse-ohjelmassa vieraillut brittilaulaja saapuu Suomeen ensi vuonna kiertueellaan. Sheeran esiintyy 20. elokuuuta 2022 Helsingin Olympiastadionilla. Miehen uusin albumi julkaistaan 29. lokakuuta.