Muistatko Kate Hudsonin? Rohkea poseeraus tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kate Hudson tunnetaan rooleistaan lukuisissa Hollywood-elokuvissa, kuten Melkein julkkis, Deepwater Horizon ja Kuinka hukata kundi 10 päivässä. Nykyisin 42-vuotias tähti tunnetaan myös muun muassa Fabletics-fitnessbrändin toisena perustajana ja terveysvaikuttajana.

Sosiaalisen median puolella Kate Hudson esittelee parhaillaan upeaa vartaloaan alusvaatteisillaan ja osoittaa samalla, että hän on edelleen huippunäyttävässä rantakunnossa ja lähentelee jopa fitness-harrastajien vartaloa. Hollywoodin rakastettu näyttelijätär tekee rohkealla poseerauksellaan hyvää, sillä hän muistuttaa sillä seuraajiaan rintasyöpäkuukaudesta.

Kate Hudson tähdittää parhaillaan Apple Tv:n Truth Be Told -sarjaa. Hänet kiinnitettiin taannoin myös Knives Out -rikosmysteerin jatko-osaan, joka nähdään Netflixissä lähivuosina.