Harrison Ford hukkasi lompakkonsa Italiassa – tapauksella onnellinen loppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan kuvaukset ovat jatkuneet, tällä kertaa Italiassa. Pääroolia näyttelevä 79-vuotias Harrison Ford joutui kuvausten tauolla ikävään tilanteeseen, jonka onneksi lopulta pelasti ulkopuolinen turisti.

Harrison Ford kadotti Sisiliassa muun muassa luottokortit sisältäneen lompakkonsa pitäessään taukoa kuvauksista. Lompakon löysi Page Six -sivuston mukaan saksalainen turisti, joka huomasi yllätyksekseen siinä lukevan kuuluisan näyttelijän nimen. Turisti toimitti lompakon paikallisille poliiseille, jotka puolestaan ottivat yhteyttä Fordiin.

Shortseihin pukeutunut Harrison Ford kuvattiin hymyilemässä poliisien kanssa, pitelemässä takaisin saamaansa luottokorttia kädessä. Parhaillaan työn alla olevassa viidennessä Indiana Jones -elokuvassa nähdään Fordin lisäksi muun muassa Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge ja Antonio Banderas. Elokuvan tarkemmat yksityiskohdat, kuten sen juoni, ovat edelleen hämärän peitossa.