Lisa Rinna paljasti rintansa somessa – kuvaa jouduttiin sensuroimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Nyt Lisa Rinna on esitellyt auliisti vartaloaan sosiaalisessa mediassa, jossa hänet nähdään nyt rinnat paljaana. Kuvaa jouduttiin sensuroimaan ennen sen julkaisemista, jotta sitä ei poistettaisi saman tien somepalvelusta. Kuvalla on hyvä tarkoitus, sillä siinä Rinna muistuttaa naisia tutkimaan rintojaan ja käymään mammografiassa.

58-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965.