Jessica Edström ei kurvejaan liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan, ja nyt sama teema on jatkunut myös hänen tuoreimmissa postauksissaan.

Jessica nähdään keikistelemässä hyvin niukassa alusasussa, joka on tehty läpinäkyvästä materiaalista ja intiimien ruumiinosien päälle on asetettu kukkakuvioita peittämään kaikkein kriittisimmät vartalon osat. Kuva on päivityksen mukaan ikuistettu Meksikon Cancunissa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.