Nyt etsitään Suomen parasta piparileipojaa – oletko se sinä?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun alla lukuisat kodit täyttyvät sesongin suosikkiherkun, piparin tuoksusta. Piparien leipomisessa loistavilla kotikokeilla on nyt tilaisuus esitellä taitojaan laajemmalle yleisölle, sillä Piparileivonnan SM-kilpailu on jälleen käynnistymässä.

Suomen taitavimpia piparileipureita etsitään sekä 15-20 -vuotiaiden nuorten että aikuisten sarjoissa. Voittajat saavat kunnian esitellä luovuttaaan toimimalla brändättyinä #Someleipureina vuoden 2022 ajan luoden säännöllisesti sisältöä sosiaaliseen mediaan ja herättäen inspiraatiota leipomuksillaan ja resepteillään. Voittajille ja finalisteille on luvassa myös lahjakortteja.

Piparileivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä verkkosivuilla kuvan itseleivotusta pipareista, piparkakkutalosta tai muusta pipariteoksesta 18. marraskuuta mennessä. Kaikkien osallistujien kilpailutyöt julkaistaan verkossa, jossa suosikkiaan voi äänestää 18. marraskuuta saakka. Lauantaina 27. järjestettävässä finaalissa kilpailevat viisi niin yleisön kuin tuomaritkin vakuuttanutta leipuria kummastakin sarjasta.