Tamperelaisradion karmiva Halloween-tempaus – koko yö turkulaista musiikkia: ”Ei heikkohermoisille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween on aikaa, jolloin juhlistetaan pelottavia ja karmivia asioita. Radiokanava Radio 957 järjestää tänä vuonna halloween-tempauksen, jonka odotetaan järkyttävän pirkanmaalaisia. Perinteiset Popeda, Juice ja Eppu saavat väistyä turkulaisen musiikin, kuten Matin ja Tepon, Tauskin sekä Tommi Läntisen tieltä.

– Päätimme tarjota tamperelaisille karmeinta radiota ikinä, emmekä keksineet mitään pelottavampaa. Ysiviisseiskan valtaavat ensimmäistä kertaa ikinä turkulaisen musiikin kulmakivet: Kaiken takana on nainen, Maali se on hunajata, Via Dolorosa, Sinä vain. Tämän jälkeen Tampere ei ole enää entisensä. Tämä on painajainen, joka muuttuu todeksi, varoittaa Radio 957:n ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Vuonna 2021 Radiogaalassa vuoden paikallisradiona palkitun Radio 958:n soittolistoilla on perinteisesti kuultu runsaasti pirkanmaalaisille turvallista manserockia. Perjantaina 29. lokakuuta kanavalla kuitenkin siirrytään hämärän turkulaisille rajamaille iltakahdeksasta pikkutunneille saakka.

– Tämä lähetys ei ole heikkohermoisille. Aiomme esimerkiksi järjestää kilpailun, jossa pitää laskea, kuinka monta kertaa TPS:n maalilaulu soi. Pelkkä ajatuskin hirvittää, Ojala pelottelee tiedotteessa.