Grand Theft Auto -pelistä tehdään virtuaaliversio

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Grand Theft Auto: San Andreas lukeutuu GTA-pelisarjan rakastetuimpiin nimikkeisiin. Se tullaan pian julkaisemaan uuden sukupolven konsoleille osana GTA: The Trilogy – The Definitive Edition -kokoelmaa, mutta kyseessä ei ole ainoa uudenlainen versio suosikkipelistä.

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg paljasti Facebook Connect 2021 -tilaisuudessa Grand Theft Auto: San Andreas -pelin virtuaaliversion olevan työn alla. Se julkaistaan Oculus Quest 2 -virtuaalilaseille. Zuckerberg kuvaili uutta versiota aivan uudenlaiseksi tavaksi kokea pelin ikoninen avoin maailma.

Grand Theft Auto: San Andreas -pelissä pelaaja astuu rikollisuuden täyttämille kotikonnuille palaavan Carl Johnson -nimisen nuorukaisen kenkiin. Kuten GTA-peleissä on tapana, etenee hänen uransa pikkurikoksista aina järjestäytyneen rikollisuuden huipulle saakka. Oculus Quest 2 -virtuaalilaseille on tulossa myös uusi versio suositusta Resident Evil 4 -pelistä.