Samantha Fox vain entinen Ihmis-Ken? Uhkea poseeraus villitsee seuraajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian vuoden naisena elänyt Jessica Alves on julkaissut Instagramissa viime aikoina erittäin seksikkäitä otoksia. Nainen näyttää puhjenneen kukkaan sukupuolenkorjausleikkauksen ja lihavuushoitojen jälkeen. Entiselle ihmis-Kenille, eli Jessica Alvesille ei sovi perinteinen ja hillitty tyyli. Äskettäin Jessica osti itselleen uuden luksuskodin kotikaupungistaan Brasilian Sao Paulosta.

Entistä paljastavammissa kuvissa viime aikoina poseerannut Alves on nähty jopa kuvissa, jotka voisivat hyvinkin olla esimerkiksi miestenlehden sivuilta. Alves silminnähden nauttii saamastaan huomiosta ja valokeilassa olemisesta, ja nyt hän poseeraa valtavien rintojensa kanssa kuvassa, jossa hän haastaa jopa alan kuningattaren Samantha Foxin. Tosin sillä erotuksella, että Foxin kurvit olivat silikonipussien sijaan aidot.