Näyttelijä Rebel Wilson myöntää – laihtuminen muutti koko elämän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Rebel Wilson on laihduttanut 35 kiloa. Nyt nainen on hehkuttanut, että laihtuminen ja ylipainon poistuminen on muuttanut koko hänen elämänsä. Hänen terveytensä parani samalla kertaheitolla.

– Tein hurjan muodonmuutoksen viime vuonna ja laihdutin noin 35 kiloa. Sen jälkeen kaikki on ollut hyvin. Menin lääkärin luokse terveystarkastukseen ja hän totesi, että laboratoriotulokseni ja verenkuvani on parempi kuin koskaan aiemmin. Se on todella merkittävää, 41-vuotias näyttelijä totesi australialaisessa Sunrise -televisio-ohjelmassa.

Hän on ylpeä parantaessaan elämänlaatunsa ja terveytensä parempaan. Kilojen karsiminen vaati runsaasti työtä. Se kuitenkin kannatti, koska hän kertoo jaksavansa paremmin niin töissä kuin vapaa-ajalla. Hän muutti liikuntatottumuksiaan ja selätti tunnesyömisen.