Riippuvuusklinikan omistaja rysän päältä kiinni – toimi itse diilerinä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen huumausaineriippuvaisille tarkoitetun Simply Recovery -katkaisuklinikan omistaja, 50-vuotias Misty Gilley on jäänyt kiinni fentanyylin myymisestä narkomaaneille. Hän on myynyt aineita katkaisuhoitolan lisäksi kotonaan.

Poliisin mukaan Misty Gilley oli kaupannut vahvojen reseptilääkkeiden lisäksi kokaiinia. Hänet pidätettiin, mutta Gilley vapautui maksettuaan 49.500 dollarin suuruiset lunnaat. Hänen oikeudenkäyntinsä on joulukuussa, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi löysi etsinnän yhteydessä repun, jossa oli käytettyjä neuloja, gramma kokaiinia ja 18 pientä pussia fentanyylia. Huumausainejälkiä löydettiin myös muualta katkaisuhoitolasta sekä naisen kotoa. Sata kertaa morfiinia voimakkaampi fentanyyli on raivannut tiensä huumekauppiaiden valikoimiin aiheuttaen ennätysmäärän huumekuolemia ympäri maailmaa.