Eva Longorian rantakunto kuin parikymppisellä – täydellinen nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Sittemmin hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää ja tehnyt kovasti töitä siron vartalonsa palauttamiseksi.

Äskettäin tyylikkäässä lomakuvassaan Meksikossa poseerannut näyttelijäkaunotar on nyt julkaissut itsestään upean somekuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa vaaleansinisissä biksuissa hiukset märkänä. Julkkiskaunotar naureskelee kuvilleen ja kertoo rantahiusten olevan parasta. Someseuraajat voivat samalla todeta, että Evan vartalo on edelleen kuin parikymppisellä.

Eva Longoria ja José Baston saivat kaksi vuotta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot ja treenannut muun muassa kahvakuulien kanssa. Taannoin tähti lisäsi rutiiniinsa myös trampoliinin, jolla hyppiminen näyttääkin tuottaneen hyvin tuloksia.