Tahkorinteet vaihtoi nimensä – kansainvälinen brändiuudistus

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kuopion lähellä sijaiytseva Tahko on yksi suomalaisista suosikkilomakohteista. Aiemmin Tahkorinteinä tunnetun hiihtokeskuksen nimi on nyt Tahko Mountain. Brändiuudistuksen taustalla on halu tuoda ympärivuotisen toiminnan kautta lisää elinvoimaa koko Tahkon alueelle

– Koska ilman vuoria ei ole rinteitä. Ja rinteillä tekemistä riittää! Tahko Mountainin uusi nimi, ilme ja viestit ilmentävät legendaarisen hiihtokeskuksen monipuolisuutta ja kansainvälisyyttä ympäri vuoden, yrityksestä tiedotetaan.

Tahkon ensilumenlatu avataan perjantaina 12. marraskuuta. Myöhemmin 16. joukuuta Tahko Mountain avaa myös laskettelurinteet ja myöhemmin talvella tarjoaa yhteensä 24 rinnettä, joissa on väylää yli 17.000 metrin verran.