Kauneusleikkauksiin koukussa oleva ihmisnukke järkyttyi: ”Silikonihauikset ovat vialliset”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet yhdysvaltalaisesta Tyler Dyvigistä, joka on koukussa kauneusleikkauksiin. 24-vuotias mies on käynyt läpi 80 plastiikkakirurgista toimenpidettä. Osa niistä on mennyt pahasti pieleen.

– Luulin aiemmin, että olin voittamaton. Mutta minulla on ollut kokemuksia todella huonoista toimenpiteistä, ja se todella avasi silmäni. Lääkärit uskovat, että jotkin saamani ruiskeet ovat saattaneet aiheuttaa ongelmia kehossani, Baby Ken Doll, eli Tyler Dyvig kertoo.

Hänellä on ollut ongelmia muun muassa sydämen sykkeen säätelyn kanssa. Lisäksi hänen hauksiin lisätyt silikonit ovat alkaneet liikkua liikaa.

– Olen nyt oppinut ottamaan selvää asioista etukäteen ja olen oppinut läksyni, Tyler kertoo.

Miehen lääkäri suosittelee hauisimplanttien poistattamista turvallisuussyistä ja aloittamaan kuntoilun kuntosalilla. Myös Tylerin ystävät ovat yhtä mieltä siitä, että hänen on syytä lopettaa plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja keskittyä elämään omana itsenään. Hän kelpaa sellaisena kun on ja aikookin jatkossa panostaa kehonhuoltoon luonnollisemmin menetelmin.