Britney Spearsin raju Halloween-tempaus ihmetyttää – henkirikoksen uhri?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaikeita aikoja läpikäyneen Britney Spearsin elämässä on tapahtunut viime aikoina valoisia käänteitä. Huoltajuusjärjestelyjen vuoksi otsikoissa ollut tähti meni taannoin kihloihin poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Viime aikoina Spears on juhlistanut 13 vuoden holhouksen päättymistä, mutta ajoittain hänen päivityksensä ovat menneet odottamattoman pitkälle.

Äskettäin Britney poseerasi somessa täysin alastomana ja nyt hän on jälleen säväyttänyt. Tällä kertaa kyseessä on Halloween-teema, jota poptähti juhlisti lavastamalla itsensä henkirikoksen uhriksi. Kuvissa hän makaa lattialla pienessä mekossa, verisenä ja käsiraudat käsissään. Kuvateksti on sekavuudessaan hieman outo, mutta se annettakoon hänelle anteeksi.

Taannoin Spearsin poikaystävä Sam Asghari paljasti Instagram-tilillään hankkineensa Britneylle koiranpennun. Kyseessä on Porsha-niminen dobermanni. Asgharin mukaan koiran tarkoitus on sekä rakastaa Britneytä varauksetta että suojella häntä ihmisiltä, joilla on huonot aikeet. Spears ja Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Pariskunta meni kihloihin syyskuussa, pian sen jälkeen kun Britneyn isä haki oikeudessa laulajan holhousvastuun lopettamista.