Jessica Alves on tullut varsinainen povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian vuoden naisena elänyt Jessica Alves on julkaissut Instagramissa viime aikoina erittäin seksikkäitä otoksia. Nainen näyttää puhjenneen kukkaan sukupuolenkorjausleikkauksen ja lihavuushoitojen jälkeen. Entiselle ihmis-Kenille, eli Jessica Alvesille ei sovi perinteinen ja hillitty tyyli. Äskettäin Jessica osti itselleen uuden luksuskodin kotikaupungistaan Brasilian Sao Paulosta.

Entistä paljastavammissa kuvissa viime aikoina poseerannut Alves näyttää kasvattavan keinotekoisia rintojaan edelleen kuukausi kuukaudelta, sillä kauneusleikkauksiin koukussa oleva realityjulkkis muuttuu alati kurvikkaammaksi. Tämä on nähtävissä myös hänen tuoreimmista somekuvistaan.

Entinen Ihmis-Ken, nykyinen Jessica Alves, nauttii silminnähden saamastaan huomiosta ja valokeilassa olemisesta, ja nyt hän poseeraa valtavien rintojensa kanssa kuvassa, jossa hän haastaa jopa alan kuningattaren Samantha Foxin. Tosin sillä erotuksella, että Foxin kurvit olivat silikonipussien sijaan aidot.