Jessica Simpson julkaisi pysäyttävän kuvan alkoholismistaan: ”En tunnistanut tuota versiota itseäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakriisin puhkeamisen jälkeen moni julkisuuden henkilö on halunnut kertoa avoimesti sosiaalisessa mediassa sairastuneensa koronaan. Taannoin myös poptähti ja yrittäjä Jessica Simpson paljasti sairastuneensa koronavirukseen. Taannoin hän julkaisi Take the Lead -kirjan, jossa hän kertoo tiestään itsensä hyväksymiseen, vanhemmuuteen ja pelkojen voittamiseen.

Täydellisen henkisen ja ulkoisen muodonmuutoksen viime vuosina läpi käynyt Jessica Simpson on nyt julkaissut pysäyttävän kuvan itsestään. Otos on kuvattu hänen mukaansa elämänsä aallonpohjalla päivälleen neljä vuotta sitten 1. marraskuuta 2017. Jessica ei kertomansa mukaan tuolloin tunnistanut kuvassa näkyvää versiota itsestään ja hänellä oli paljon selvittämättömiä asioita itsensä kanssa. Tuolloin hän päätti lopettaa alkoholin käyttämisen ja löytää taas oman itsensä, ja se päätös pelasti hänen elämänsä.

Taannoin 40 vuotta täyttänyt Jessica Simpson ei ole antanut pelon vallata häntä, vaan hän halusi pikemminkin olla toiveikas ja vahva. Viime aikoina Jessica on työstänyt yhteistyössä Amazon Studiosin kanssa dokumentaarista televisiosarjaa, jossa tullaan kuulemaan hänen tarinansa siitä millaista hänen elämänsä oli parikymppisenä.