Mies painoi 172 kiloa – sitten karu kokemus käynnisti elämänmuutoksen

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Chris oli oman kehonsa vanki. Hän painoi vuonna 2016 yli 170 kiloa, eikä nähnyt ulospääsyä tilanteesta. Sitten yllättäen hänen äitinsä joutui vankilaan ja Chrisin paras ystävä teki itsemurhan.

Hän turrutti pahaa oloa ruoan avulla. Eräänä päivänä Chrisin ystävä päätti auttaa miestä mäessä ja laati hänelle uuden ruokavalion. Ylipaino karisi nopeasti ensimmäisten viikkojen aikana pelkästään terveellisemmällä ruokavaliolla. Hän laihtui 17 kiloa kuuden viikon aikana.

Hän noudatti tiukkaa ruokavaliota orjallisesti seuraavan yhdeksän kuukauden ajan. Paino putosi nopeasti ja hänelle kertyi ylimääräistä ihoa. Sitten koronaviruksen pysäytettyä maan Chris otti ylimääräisestä ajasta hyödyn irti. Hän kuntoili ja kasvatti lihasmassaa.