Mikä kurvitar! Rihanna teki paluun riisumalla somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna julistettiin taannoin Forbes-talouslehden toimesta virallisesti miljardööriksi ja maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi. Merkittävä osa tähden tuloista on peräisin hänen perustamistaan kosmetiikka- ja vaatebrändeistä, joiden mainoskuvia hän jakaa myös somessa aktiivisesti. Viime vuosina Rihanna ei ole juuri musiikkilistoilla juhlinut, sillä hän on keskittynyt hittinikkaroinnin sijaan pääasiassa bisneksen tekemiseen.

Usein alusvaatemallina Savage x Fenty -mallistonsa tuotteille toiminut laulajatar keikistelee tällä kertaa kristallikruunujen kanssa. Hän on riisunut vaatteensa ja poseeraa pelkissä violeteissa alusvaatteissa, jotka luonnollisesti korostavat upeasti poptähden upeaa ja kurvikasta vartaloa. Hänen seuraajansa lienevät tyytyväisiä tuoreimpiin poseerauksiin.