Michael Jacksonin poika astui julkisuuteen – tältä hän näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jacksonin Blanket-lempinimellä tunnettu nuorin lapsi Bigi on kartellut vuosien ajan julkisuutta. Nykyään 19-vuotias nuori mies teki kuitenkin 1. marraskuuta harvinaisen tv-esiintymisen Good Morning Britain -ohjelmassa.

Bigi esitteli ohjelmassa Kaliforniassa sijaitsevan Jacksonin sukutilan huonetta, joka oli täynnä hänen edesmenneeseen isäänsä liittyviä muistoesineitä. Michael Jacksonin lapset viettivät tiloissa vuotuista Thriller Night -juhlaa, jossa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen.

– Täällä on runsaasti upeaa tavaraa. Tällä talolla ja studiolla on pitkä historia, Bigi kuvaili haastattelussa.

Bigi Jackson puhui haastattelussa myös ilmastonmuutoksen vastaisen työn tärkeydestä. Michael Jackson kuoli sydänkohtaukseen kesäkuussa 2009 Bigin ollessa vasta 7-vuotias. Jacksonilla oli myös kaksi muuta lasta, 24-vuotias poika Prince ja 23-vuotias tytär Paris.