Tampereen areenan nimi vaihtui – Uros Live on nyt Tampereen Kannen areena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen keskustaan avataan joulukuussa uusi monitoimiareena. Areena sai viime vuonna nimen Uros Live oululaisen Uros-konsernin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä. Nyt nimen on kuitenkin paljastettu muuttuvan.

Uros Liven sijaan areena jatkaa toimintaansa alkuperäisellä nimellään Tampereen Kannen areena. Areenayhtiön hallituksen mukaan taustalla on Uros-konsernin viime aikoina saama negatiivinen julkisuus.

– Uros oy:n saama julkisuus on liitetty vahvasti ja negatiivisesti myös areenaan. Lisäksi nimikumppanin taloudellisesta asemasta julki tulleet tiedot ovat aiheuttaneet vakavan epäilyn siitä, onko yhtiöllä kykyä vastata nimisopimuksen mukaisista velvoitteistaan jatkossa. Näiden syiden vuoksi areenayhtiö ei näe mahdollisuuksia yhteistyön jatkamiselle, joten tässä tilanteessa päätös on nähdäksemme ainoa oikea, kertoo areenayhtiön toimitusjohtaja Marko Hurme tiedotteessa.

Areenayhtiö on jo saanut yhteydenottoja uudesta nimikumppanuudesta kiinnostuneilta yrityksiltä, mutta toistaiseksi sellaista ei ole valittu. Nimenmuutoksesta huolimatta areenan valmistelujen kerrotaan tapahtuvan aikataulun mukaisesti. Areenan ensimmäiset tapahtumat ovat 3. ja 4. joulukuuta pelattavat jääkiekon SM-liigan paikallisottelut, ja varsinaiset avajaiset järjestetään 15. joulukuuta.