Delilah Belle Hamlinista varttui kuuma biksukaunotar – makuuhuonekuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on esitellyt realitysarjassa aktiivisesti myös perhettään, johon kuuluvat näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina, ja varsinkin Delilah poseeraa usein sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Delilah poseeraa makuuhuoneessaan esittelemässä upeaa biksuvartaloaan kameralle. Kännykällä ikuistetussa selfie-kuvassa mallikaunotar nähdään tuttuun tapaan näyttävänä ruskeisiin biksuihin pukeutuneena.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.