Temptation Islandin Miran somekuva ihastuttaa: ”Kämäinen peiliselfie”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutuksi tullut fitness-kaunotar Mira Ahola sai ohjelman jälkeen osakseen kohtuuttoman rajua kritiikkiä päädyttyään sänkyyn sinkkumiehen kanssa. Myöhemmin hän kertoi saaneensa jopa tappouhkauksia. Taannoin kurvikas kaunotar nähtiin myös fitness-kilpailussa.

Tällä kertaa Mira poseeraa sosiaalisessa mediassa upeassa pikkumustassa bileasussa, jossa hän viihtyi viime viikonloppuna. Tuhansia tykkäyksiä nopeasti saanut upea poseeraus sai Miralta itseltään pitkän kommentin, jossa hän myös vähätteli kuvaansa.

– Halusin julkaista viikonlopulta jonku kuvan, mutta oli kokonaisuudessaan niin hauskaa, että suuremmat ”photoshootit” jäi auttamatta toissijaiseksi. Tulos on se, että mulla on tällainen kämäinen peiliselfie, jossa oikeastaan esteettisesti kaikki on vähän pielessä, kun en tuossa hetkessä sitäkään ehtinyt pohtia, Mira itse kommentoi kuvaansa.