Karhu murtautui autoon – jätti haisevan yllätyksen takapenkille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa karhut ovat tunkeutuneet lukitsematta jätettyihin autoihin. Usein rikosten tielle päätyneiden karhujen mukaan päätyy autoissa esillä olleita herkkuja, mutta taannoin ajoneuvon omistajan järkytykseksi penkille oli myös jätetty haiseva yllätys.

Coloradon Aspenin poliisi jakoi Facebookissa videon autosta, johon karhu oli murtautunut. Eläin ei tyytynyt vain mylläämään ajoneuvon sisätiloja, vaan se oli myös ulostanut takapenkille. Poliisi muistutti paikallisia lukitsemaan paitsi jäteastiat ja kodin ulko-ovet, myös autojen ovet. Katso video tästä.

– Penkkejä oli revitty, ovet oli rikottu säpäleiksi ja epäilty jätti erityisen yllätyksen takapenkille. Aspenissa on joukko rosvoja, jotka tekevät mitä vain herkkujen eteen, polisii kirjoitti.

https://www.facebook.com/AspenPolice/videos/578636860138480/

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.