Koirat pelastivat kävelyretkellä tajunsa menettäneen 71-vuotiaan omistajansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi vaaraan joutunutta omistajaansa auttanutta koiraa oli julistettu sankareiksi pelastusryhmän toimesta. Nokkelien lemmikkien ansiosta tajunsa menettänyt vanhus onnistuttiin pelastamaan Iso-Britannian Cumbriassa.

71-vuotias mies oli kävelemässä Braithwaite How’ssa lauantaiaamuna kahden koiransa kanssa, kun hän yllättäen luhistui ja kaatui maahan tajunsa menettäneenä. Miehen mukana ollut musta labradorinnoutaja riensi etsimään apua. Miehen kultainennoutaja jäi hänen luokseen.

Keswick Mountan Rescue Team -pelastusryhmän mukaan labradorinnoutaja oli juossut aikaisemmin miehen ohittaneen naisen luokse ja alkanut haukkua hänelle. Koiraa seurannut nainen löysi tajuttomana maanneen miehen ja hälytti paikalle apua. Mies virkosi pelastusryhmän saapuessa paikalle, ja hänet toimitettiin hoitoon paikalliseen sairaalaan.