Raju rakkausrealitysarja kohahduttaa – kilpailijoita pudotetaan kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun useimpien realitysarjojen yhteydessä puhutaan kilpailijoiden tiputtamisesta, on kyseessä vain kielikuva osallistujan joutumiselle pois ohjelmasta. Tuoreessa brittiläisessä rakkausrealityssä osallistujia kuitenkin pudotetaan sanan varsinaisessa merktiyksessä.

The Love Trap -sarjan ensimmäisellä kaudella henkilökohtaisena valmentajana työskentelevä David Birtwistle etsii rakkautta 12 ehdokkaasta. Kuusi heistä etsii tosirakkautta, kuusi on jo puolestaan suhteessa ja yrittää esittää miehelle olevansa sinkkuja. Mikäli mies valitsee lopuksi sinkkuna esiintyvän mutta todellisuudessa suhteessa olevan ehdokkaan, voittaa nainen rahapalkinnon.

Sosiaalisessa mediassa hämmästystä on herättänyt The Love Trap -sarjan tapa hankkiutua eroon pudotetuista kilpailijoista. Birtwistlen huijariksi epäilemä nainen nimittäin tippuu viraalina levinneellä videolla kirjaimellisesti alas lattiassa olevan luukun avautuessa. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tullaanko The Love Trap -sarjaa näkemään tulevaisuudessa myös Suomen televisiossa.