Instagram-tarinoihin odotettu ominaisuus – aikaisemmin tarvittiin 10 000 seuraajaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramiin on ilmestynyt kaikkien käyttöön ominaisuus, joka oli aikaisemmin tarkoitettu pääasiassa brändeille, kuuluisuuksille ja somevaikuttajille. Jatkossa Instagram-tarinoissa on mahdollista jakaa linkkejä.

Instagramin ulkopuolelle johtavia linkkejä oli aikaisemmin mahdollista jakaa Tarinat-osiossa vain, jos omalla profiililla oli vähintään 10 000 seuraajaa. Instagramin tiedotteen mukaan ominaisuutta pääsevät jatkossa käyttämään kaikki muutkin, halusivatpa he sitten jakaa tarinoissaan resepteihin, vapaaehtoistyöhön tai vaikkapa verkkokauppoihin liittyviä linkkejä.

Instagram-tarinoihin voi jatkossa liittää linkkejä Tarrat-toiminnon kautta. Siitä aukeavasta valikosta löytyy jatkossa Linkki-painike. Linkit ilmestyvät jaetun kuvan tai videon päälle erillisenä tarrana, jonka kokoa ja sijaintia voi säädellä mielensä mukaan.