Jessica leikkeli itsestään povipommin – vartaloa ei uskoisi entiseksi Ihmis-Keniksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian vuoden naisena elänyt Jessica Alves on julkaissut Instagramissa viime aikoina erittäin seksikkäitä otoksia. Nainen näyttää puhjenneen kukkaan sukupuolenkorjausleikkauksen ja lihavuushoitojen jälkeen. Entiselle ihmis-Kenille, eli Jessica Alvesille ei sovi perinteinen ja hillitty tyyli. Taannoin Jessica osti itselleen uuden luksuskodin kotikaupungistaan Brasilian Sao Paulosta.

Entistä paljastavammissa kuvissa viime aikoina poseerannut sosiaalisen median tähti esittelee nyt kalliilla rahalla ostamaansa naisvartaloa auliisti nimenomaan somessa, jossa hän poseeraa kurvikkaana. Jessica on syystäkin ylpeä uusista kurveistaan, jotka ovat osaltaan toteuttaneet hänen unelmansa muodokkaasta naisvartalosta.

Entinen Ihmis-Ken, nykyinen Jessica Alves, nauttii silminnähden saamastaan huomiosta ja valokeilassa olemisesta, ja nyt hän poseeraa valtavien rintojensa kanssa kuvassa, jossa hän haastaa jopa alan kuningattaren Samantha Foxin. Tosin sillä erotuksella, että Foxin kurvit olivat silikonipussien sijaan aidot.