Mies kuoli taconsyöntikilpailussa – poika haastoi järjestäjiä oikeuteen

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Tacojen syönnillä oli taannoin kohtalokkaat seuraukset Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuvalle miehelle. Hän kuoli nimittäin kesken taconsyöntikilpailun baseball-ottelussa. Sittemmin uhrin poika haastoi tapahtuman järjestäjän oikeuteen.

Dana Hutchings osallistui elokuussa 2019 taconsyöntikilpailuun Fresno Grizzlies -joukkueen ottelussa. Tarkoituksena oli syldä mahdollisimman monta tacoa aikarajan sisällä. 41-vuotias Dana kuoli kilpailun aikana tukehduttuaan tacoon.

Danan 18-vuotias poika, Marshall Hutchins, on Fresno Bee -lehden mukaan nostanut oikeustoimet kilpailun järjestäjiä vastaan. Kanteen mukaan uhrille ei tiedotettu tarpeeksi hyvin syömiskilpailuun liittyvistä riskeistä ja vaaroista. Tapahtuman järjestäjä, Fresno Grizzlies -joukkueen omistava Fresno Sports and Events LLC ei ole kommentoinut kannetta.