Temptation Islandin Jasmine kuumissa somekuvissa – pakarat pääsevät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa odotetaan jo kovasti 24. marraskuuta televisioruuduissa ja verkossa käynnistyvää Temptation Islandin uutta tuotantokautta. Mukana on tuttuun tapaan joukko sinkkumiehiä ja -naisia, jota yrittävät vietellä seurustelevia ihmisiä. Tällä kertaa tuotantokausi kuvattiin Espanjan Marbellassa. Eräs ohjelmassa sinkkuna mukana oleva on 21-vuotias tamperelainen Jasmine Ruohola.

Jassu poseeraa sosiaalisessa mediassa auliisti jo ennen kauden alkamista televisiossa. Upeissa kuvissa hänet nähdään muun muassa biksuissa nautiskelemassa kesästä. Jassu etsii tällä hetkellä lähinnä itseään. Myyjän töiden ohella hän kirjoittaa omaa kirjaansa ja etenee elämässään nyt ura edellä, eli enemmän tunteella, kuin järjellä. Ei voi sanoa varmaksi mistä hänet huomenna löytää. Vuoden sinkkuna viihtynyt Jasmine syttyy fiksuista miehistä. Hän ei ole porukan äänekkäin, mutta usein asioista eniten perillä.

Jasmine janoaa syvällisiä keskusteluja ja rakastaa herättää ajatuksia ihmisissä. Vaikka juttutuokiot piipahtavat syvissäkin vesissä, Jassu osaa myös juhlia. Hän on kiltti hyvässä ja pahassa. Jasmine on ihminen, joka antaa mieluiten kaikkensa, kuin kaikille. Hän ei löydä ideoita miesten nielemiseen, sillä he seuraavat häntä kyllä muutenkin.