Kalaneuvoksen kirjoloheen päätyi väärä viimeinen käyttöpäivä – tuote-erä pois myynnistä

Ruoka · Tim Isokivi

Kylmäsavukirjolohifileetä viime päivinä ostaneiden on syytä tarkistaa tuotteen pakkaus. Kalaneuvos Oy on nimittäin tiedottanut yrityksen kirjolohifilee-paketteihin päätyneen väärä viiminen käyttöpäivä-merkintä. Sen vuoksi tuote-erä vedetään myynnistä.

Kalaneuvoksen kylmäsavukirjolohifilee ja kylmäsavukirjolohifilee siivu -tuotteiden viimeiseksi käyttöpäiväksi on pakkauksessa merkattu 01.01.2022, vaikka todellisuudessa se on 12.11.2021. Takaisinveto koskee 700 gramman kylmäsavukirjolohifilettä eränumerolla 669837 ja 150 gramman kylmäsavukirjolohifilee-siivua, jonka eränumero on 671322.

Kalaneuvos Oy:n mukaan tuotteet ovat laadultaan moitteettomia, mutta eivät säily hyvälaatuisena pakkauksen virheellisesti merkittyyn käyttöpäivään saakka. Tuotteita voi siis hyvin mielin käyttää 12.11.2021 saakka, mutta sen jälkeen tuote tulee hävittää. Tuotteen ostaneet voivat olla yhteydessä Kalaneuvokseen hyvityksen saamiseksi ostoskuittia tai tyhjää pakkausta vastaan yrityksen sivuilta löytyvällä palautelomakkeella.