Teltassa KFC:n edessä jonottanut olikin mielenosoittaja – vartijat puuttuivat tilanteeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rapeista kanapaloistaan tunnettu Kentucky Fried Chicken, eli KFC, on avannut ensimmäisen ravintolansa Helsingin Itäkeskukseen. Paikalla oli myös teltta, jonka asukkaan otaksuttiin jonottavan innokkaana ja ensimmäisenä nauttimaan aterian uudessa pikaruokaketjussa.

Paikalla ollut Iltalehden kuvaaja odotti, kuinka teltassa yönsä nukkunut mies oli kertomassa kanojen rakastamisestaan. Suorassa lähetyksessä nähtiin, kuinka hän paljastui mielenosoittajaksi. Hän vastusti eläintuontantoa.

Paikalle tuli vartijoita, jotka ohjasivat mielenosoittajat pois. Jono oli hieman ennen ravintolan avaamista niin pitkä, että se ulottui rakennuksen ulkopuolelle. Ensimmäisille jonottajille annettiin ilmainen ämpäri, jossa oli lahjakortti ravintolaan.