Murtomiehen selitys: ”Halusin nähdä mielikuvitustyttöystäväni”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa poliisin työ ei ole totisesti tylsää tai tavanomaista. Nyt viranomaiset ovat ottaneet kiinni Vero Beachin Walmartin parkkipaikalla Nissanin maastoautoon murtautuneen 43-vuotiaan Matthew Huberin. Mies kertoi murron syyn olevan hieman erikoisempi.

– Murtauduin autoon, jotta näkisin mielikuvitustyttöystäväni Emman. Tapailen häntä metamfetamiinissa trippaillessani, Huber kertoi.

Myöhemmin poliisikuulustelussa Huber kuitenkin myönsi, että katsoi auton takapaksista varastettavaksi sopivaa tavaraa. Hänen tarkoituksenaan oli myydä tavarat eteenpäin ostaakseen metamfetamiinia. Huumeita käyttämällä hän sitten tapaisi Emman.

Matthew Huber on toimitettu telkien taakse, joten treffit Emman kanssa saavat nyt odottaa tovin. Hänen hallustaan löydettiin perhosveitsi, joten hän saa murron lisäksi syytteen toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen kantamisesta. Miehen takuusummaksi on asetettu 10.000 dollaria, The Smoking Gun uutisoi.