Vanessa Hudgens lemmenlomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa. Vanessa on myös viime aikoina poseerannut useasti upeissa kuvissa.

Nyt Vanessa on suunnannut herkälle lemmenlomalle paratiisimaisiin maisemiin, joissa hän poseeraa niin miesystävänsä kanssa kuin yksin. Upeat kuvat saavat helposti lomakuumeen nousemaan, kun Suomessa alkaa sataa räntää vaakatasossa.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.