Ex on the Beach -tähti Henrik Mykrä kaahasi Ferrarilla yli 300 km/h

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ex on the Beach Suomi -sarjasta tunnettu Henrik Mykrä ajoi huhtikuussa 2020 ylinopeutta Porissa. Hän ajoi Ferrari 458 -autollaan 100 kilometrin nopeusrajoitusalueella jopa 315 kilometrin tuntivauhtia. Kaahailusta kuvattu video levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Mykrää sai ylinopeuden vuoksi syytteet liikenneturvallisuuden törkeästä vaarantamisesta. Syyttäjän mukaan teko oli törkeä, sillä ylinopeus oli huomattava, tiellä oli muuta liikennettä ja kyydissä oli matkustajia. Tekonsa myöntänyt 32-vuotias realitytähti määrättiin maksamaan sata päiväsakkoa, yhteensä 800 euroa.

Sakkojen lisäksi tv-tähti määrättiin suorittamaan valtiolle 80 euron rikosuhrimaksun. Tuomio ei ole lainvoimainen. Porilainen Mykrä oli mukana Ex on the Beach -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella keväällä 2020.