Spotify julkaisi kaupunkikohtaiset listat – tätä Helsingissä ja Tampereella kuunnellaan

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu on alkanut julkaisemaan kaupunkikohtaisia top-listoja. Palvelun käyttäjillä on nyt mahdollisuus nähdä, mitä artisteja ja kappaleita esimerkiksi Suomen suurimmissa kaupungeissa kuunnellaan eniten.

Suomen kaupungeista Top-listat löytyvät toistaiseksi Helsingistä ja Tampereelta. Top-listojen lisäksi nähtävillä on Local Pulse -listat. Niissä nähdään, kuinka suosittuja kappaleet ovat kaupunkien sisällä verrattuna muuhun maailmaan.

Spotifyyn on lisätty myös esimerkiksi viikottaiset Genre Charts -listat, joihin on koottu eri lajityyppien viikottaiset suosituimmat 200 kappaletta. Kaikki listat löytyvät Spotifyn verkkosivujen niille omistetusta Spotify Charts -osiosta. Sivun ja listojen näkeminen vaatii sisäänkirjautumisen omilla Spotify-tunnuksilla.