Uudessa ohjelmassa seurataan taksialan arkea – Tolpalla-sarja alkaa joulukuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taksiala pääsee oman ohjelman päätähdeksi, kun MTV3-kanava starttaa 1. joulukuuta uuden Tolpalla-ohjelman. Kyseessä on realitysarja, jossa seurataan ympäri Suomea taksia ajavien ihmisten työvuoroja ja elämää.

Ohjelma on toteutettu niin asiakkaiden kuin kuskien silmin. Kahdeksanosaisessa ohjelmassa katsojat pääsevät kurkistamaan mitä ammattiautoilijan arkeen kuuluu ja mitä asiakkaiden kyydeissä tapahtuu. Pirssin takapenkillä sattuu ja tapahtuu: siellä jaetaan elämän ilot ja surut, ja tunnetusti taksikuskit tietävät, mistä milloinkin kaupungilla puhutaan.

– Sarjassa seurataan taksikuskeja eri puolilta Suomea, sekä seurataan taksialan uudistuksia ja muutoksia Menevän silmin, Maikkarilta tiedotetaan.