Jenni Vartiainen hehkuu onnea raskauskuvassa: ”Ihanaa isänpäivää”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Jenni Vartiainen paljasti heinäkuussa perheensä kasvavan. Hän kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa odottavansa toista lastaan.

Vartiainen jakoi isänpäiväsunnuntaina Instagramissa otoksen, joka osoittaa raskauksen olevan jo pitkällä. Kuvassa tähti näyttää hehkuvan onnea pidellen kättä vatsallaan. Kuva keräsi runsain määrin ihastuneita komentteja ja kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

– Ihanaa isänpäivää, Vartiainen kirjoitti.

Jenni Vartiainen nousi julkisuuteen aikoinaan Popstars-ohjelmassa perustetun Gimmel-yhtyeen ansiosta, ja aloitti tyttöbändin hajoamisen jälkeen menestyksekkään uran sooloartistina. Hänellä on puolisonsa kanssa ennestään yksi lapsi, lokakuussa 2019 syntynyt esikoinen. Vartiainen asuu nykyään perheineen New Yorkissa.