Kwanin Mariko sai lapsen – julkaisi söpön imetyskuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen naisartisti Mariko Pajalahti on saanut lapsen. Nainen on synnyttänyt pienokaisen alle viikko sitten ja kuvailee oloaan rakastuneeksi. Hän kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa.

– Viides päivä äitiyttä. Olen rauhallinen, väsynyt, onnellinen, stressaantunut, hormonaalinen, utuinen ja pehmeä. Kaikista eniten olen rakastunut. Minä ja minun rakkaimpani, Mariko Pajalahti kirjoittaa kuvan yhteyteen viitaten pikkuiseen vauvaan ja mieheensä, muusikko Jyrki Pajuseen.

Kyseessä on 42-vuotiaan Marikon ensimmäinen lapsi. Hän on tullut tunnetuksi Kwan-yhtyeestä ja Tanssii tähtien kanssa -sarjasta, jonka hän voitti vuonna 2007. Mariko on nähty myös Salatut elämät -sarjassa, Suomen Idolsin tuomaristossa ja Selviytyjät Suomi -realitykilpailussa.