Paris Hilton meni naimisiin – julkaisi kuvia prameista luksushäistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosina kohuotsikoissa paistatellut seurapiiritähti Paris Hilton on purjehtinut avioliiton satamaan. 40-vuotias Hilton solmi 11. marraskuuta liiton sulhasensa Carter Reumin kanssa.

Pariskunnan häät järjestettiin prameissa merkeissä yksityisessä juhlapaikassa Los Angelesissa. Paikalla oli parin julkisuudesta tuttuja ystäviä, kuten KIm Kardashian ja Paula Abdul. Hilton julkaisi viikonlopun aikana Instagramissa kuvia muun muassa hääseremoniasta ja hääpuvustaan.

Paris Hilton ja pääomasijoittajana tunnettu 40-vuotias Carter Reum alkoivat seurustelemaan marraskuussa 2019 ja viettivät kihlajaisiaan viime helmikuussa. People-lehden mukaan Paris Hilton tulee juhlistamaan häitään vielä kaksien juhlien muodossa. Juhlallisuuksiin tutustutaan tuoreessa Paris in Love -realitysarjassa, joka alkoi Yhdysvalloissa Peacock-suoratoistopalvelussa tähden hääpäivänä.