Pasha Pozdniakova paljussa: ”Sauna ja chill”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siis yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Nyt Pasha on nautiskellut talvesta perisuomalaiseen tapaan paljusta talvipakkasessa. Sosiaaliseen mediaan hän jakoi kuvan, jossa seisoo paljussa selin kameraan punaisessa uimapuvussa. Tuttuun tapaan julkaisu on saanut kovasti huomiota ja siinä on jo noin 20 000 tykkäystä.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.