MTV-teiniäidin aviomies pidätetty – ajoi ilman ajokorttia tölkki avattuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -sarjassa esiintynyt ja sittemmin toistuvien ongelmien vuoksi ohjelmasta potkut saanut Jenelle Evans on jälleen kohuotsikoissa miehensä edesottamusten vuoksi. Hänen David Eason -niminen aviomiehensä pidätettiin, koska hän ajeli ilman voimassa olevaa ajokorttia Pohjois-Carolinassa.

Lisäksi miehellä oli ollut hallussaan avattu tölkki. Easonin oikeudenkäynti on 16. helmikuuta 2022. Hänen ajokorttinsa voimassaolo päättyi, kun mies jätti maksamatta sakon turvavyön käyttämättömyydestä. Page Six tietää. Kyse ei ole ensimmäisistä ongelmista lainvalvojien kanssa.

David Eason nousi jokunen vuosi sitten otsikoihin ammuttuaan perheen koiran. Sen jälkeen miehen aggressiiviset twiittaukset ja uhkailut saivat myös MTV-tuotantoryhmän varpailleen ja perhe päätettiin poistaa Teen Mom -ohjelmasta. Jenelle Evans erosi Easonista, mutta palasi myöhemmin miehen kanssa yhteen.